Om mig

Följ mig på Instagram @dinptibjarred

Bodil Andersson

Personlig Tränare & Kostrådgivare


Jag är utbildad licencierad personlig tränare, kostrådgivare och mamma-tränare och ser många fördelar med att träna med en personlig tränare. När du vill komma i form kan jag vara en stor tillgång för dig. Jag kan hjälpa dig att sätta upp realistiska hälsomål och skapa en anpassad träningsplan som hjälper dig att nå dessa mål. Framför allt är det min tillgänglighet som hjälper dig med det allra svåraste i träningen: Att den blir till en vana.


Jag har alltid varit intresserad av rörelse i någon form. För mig handlar det inte enbart om idrott och prestation utan om att införliva rörelsen i min vardag för att må bättre.

Jag är uppväxt på en bondgård i Jämtland där fysiskt arbete var en naturlig del av livet.

Det har jag tagit med mig in i min egen familj, där vi ofta rört oss ute i naturen. Jag är mamma till fem fantastiska döttrar och har därför erfarenhet av livet som gravid och småbarnsmamma med allt vad det innebär i form av glädje men också fysiska påfrestningar för kvinnokroppen. Idag har jag även erfarenhet av vad som händer i klimakteriet och de nya utmaningar vi som kvinnor står inför.


Träning är bra för alla och alla kan hitta sin träningsform som ger bättre hälsa och livsglädje.