Träningsupplägg

Hälsa & Viktnedgång

Är ditt mål att gå ner i vikt eller komma i allmänt bättre form? Jag hjälper dig med ett träningsprogram som ger resultat och som passar dig och din vardag. Jag ger även kostråd och hur du kan tänka kring mat för att nå ett önskat och hållbart resultat.

Träning under och efter graviditet

Är du gravid eller har fött barn och vill komma in i eller bibehålla en träningsrutin? Jag hjälper dig att utforma ett träningsprogram utifrån dina förutsättningar och mål. Övningarna är anpassade till de kroppsliga förändringar som uppstår i samband med graviditet och förlossning.

Träning vid skada, sjukdom eller smärttillstånd - Träning på recept

Alla kan träna. I någon form. Många åkommor och smärttillstånd blir lindrigare med rätt träning. Ångest och depression lindras av träning. Har du ordinerats träning på recept? Jag guidar dig genom rätt träning för dig i din livssituation.

Träning för golfare

För att bli en bättre golfare och minska skaderisken är det viktigt att träna styrka, rörlighet och balans.

Ben- och sätesmusklerna skapar kraft i framsvingens början

Bål- och ryggmusklerna ger kraft åt vridningen i höften.

Höftmuskulaturen ger stadga och balans genom hela svingen för att få en bra bollträff. Jag ger dig övningar som hjälper dig att nå dina mål.

Styrka och prestation

Oavsett hur Din träningsbakgrund ser ut så coachas du mot dina egna mål. Starkare, snabbare, snyggare? Du väljer vad du vill fokusera på. Jag guidar dig utifrån där du befinner dig idag och vart du vill nå.

Styrketräning i klimakteriet

Under klimakteriet drabbas kvinnor av flera kroppsliga och mentala besvär som vallningar, sömnsvårigheter, inkontinens och depression. Forskning visar att regelbunden styrketräning 2-3 gånger per vecka kan minska alla besvär avsevärt. Jag hjälper dig med träning som får dig att må bättre.

Träning för seniorer

Att träna styrka, rörlighet och balans bromsar åldrandeprocessen, håller dig friskare och rörligare och därmed minskar du risken för åldersrelaterade sjukdomar. Jag coachar Dig till rätt träning, anpassad för just dig och dina behov.

Företagsträning

Jag kommer gärna till ditt företag och håller i personalträningen. Som en inledning i samarbetet håller jag en föreläsning om träning och hälsa på ett vetenskapligt men lättsamt och underhållande sätt, där vi också gör några övningar tillsammans. Det går även bra att endast boka föreläsning.